Ost

Velkommen til osteafdelingen

Vores ostehandler i MENY Charlottenlund har vi et stort udvalg af friske, lokale og udenlandske oste – lige fra de bløde italienske gorgonzolaer til faste emmentaler.

OSTE- OG DELIKATESSELEDER

Karina Wagner

Specielt udvalgt af vores ostehandler i Charlottenlund

Vores osteafdeling består af et stort selvbetjent område hvor vores ostehandler står klar til at hjælpe. Her kan du finde vores egne udskæringer samt et stort udvalg af gourmetoste fra hele verden. Alle sammen oste der er specifikt udvalgt af vores ostehandler, for at få den bedste kvalitet. I samme disk finder du også et stort udvalg af danske oste – fra mild til gammel, med og uden kommen, mager eller fed. Valget er dit – vi har noget for enhver smag! 

Alt til ostebordet

Som tilbehør til vores store udvalg af alverdens oste finder du også et bredt sortiment af delikatesser som syltede valnødder, kvædekompot eller italienske marmelader udvalgt af vores ostehandler. Alle disse delikatesser er en fast del af sortimentet i afdelingen, ligesom du også finder et varieret udvalg af ostekiks.

En ostehandler med alt i tilbehør

Hos vores ostehandler finder du kort sagt alt hvad hjertet begærer til ostebordet. Er du også på udkig efter lækkert, friskskåret pålæg og pølser til det store tapasbord, så kig forbi vores delikatesse og slagter, der begge står klar til at hjælpe dig.

Kig forbi vores osteafdeling

Som faguddannede ostehandlere står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har spørgsmål til vores sortiment. Kig forbi osteafdelingen i butikken i Charlottenlund og få en uforpligtende snak med vores team. 

Vi står også gerne klar til, at give dig et råd omkring kvalitets vin til din ost.