Velkommen til delikatessen


Hos delikatessen i MENY Charlottenlund har vi et spændende og varieret udvalg af frisk, afskåret pålæg og salater. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lune delikatesser f.eks. hjemmelavede frikadeller, nystegt kamsteg/ribbensteg samt stegte kyllinger, fiskefileter og meget andet. Prøv også vores populære, hjemmelavet leverpostej i tre varianter - de vil med sikkerhed falde i hele familiens smag.

 

International deli

I vores deli bestræber vi os på at levere delikatesser for enhver smag. Vi har i vores deli derfor et bredt udvalg af diverse delikatesser fra hele verden, så der med garanti vil være noget for dig. Vi bestræber os på at levere en anderledes og lækker delikatesse hvor store dele af verden er repræsenteret. Vi vil gene give dig en anderledes madoplevelse og derfor fornyer vi hele tiden vores delikatesse. 

 

Kom forbi vores delikatesse og smag på vores store udvalg

Hver dag tilbyder vi et stort udvalg af hjemmelavede og velsmagende retter, som kan gå direkte i microovnen og er klar på få minutter. Det er nemt og bekvemt for dig, der har en travl hverdag, men stadig ønsker et lækkert, hjemmelavet måltid.  Smag også på vores populære selvbetjente salatbar, hvor vi tilbyder over 20 varianter af lækre, velsmagende salater. Du finder salatbaren ved delikatessen, hvor den er klar fra kl. 10 alle ugens dage.

 

Lækker mad til din fest

Hos vores delikatesser kan du også bestille lækker mad ud af huset til dit næste arrangement eller fest. Det er dejligt og uden besvær. Se vores Mad ud af huse - brochure her på siden.

 

Kig forbi din lokale delikatesse i Charlottenlund 

Ring gerne og bestil på forhånd, så sørger vi for at have det klar til afhentning. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi butikken i Charlottenlund og snakke med vores dygtige team i delikatesseafdelingen.

Lækre delikatesser i vores deli i Charlottenlund 

 

Vores medarbejdere hjælper også gerne med den perfekte vin eller fisk til netop din delikatesse.

FIND OS

MAD UD AF HUSET

TILBAGE TIL AFDELINGER

Delikatesseleder

Karina Wagner
Tlf: 39 450 472

Top