Delikatesse

Velkommen til delikatessen

Hos delikatessen i MENY Charlottenlund har vi et spændende og varieret udvalg af frisk, afskåret pålæg og salater. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lune delikatesser f.eks. hjemmelavede frikadeller, nystegt kamsteg/ribbensteg samt stegte kyllinger, fiskefileter og meget andet. Prøv også vores populære, hjemmelavet leverpostej i tre varianter – de vil med sikkerhed falde i hele familiens smag.

Delikatesseleder

Karina Wagner
Tlf: 39 450 472

International deli

I vores deli bestræber vi os på at levere delikatesser for enhver smag. Vi har i vores deli derfor et bredt udvalg af diverse delikatesser fra hele verden, så der med garanti vil være noget for dig. Vi bestræber os på at levere en anderledes og lækker delikatesse hvor store dele af verden er repræsenteret. Vi vil gene give dig en anderledes madoplevelse og derfor fornyer vi hele tiden vores delikatesse. 

Kom forbi vores delikatesse og smag på vores store udvalg

Hver dag tilbyder vi et stort udvalg af hjemmelavede og velsmagende retter, som kan gå direkte i microovnen og er klar på få minutter. Det er nemt og bekvemt for dig, der har en travl hverdag, men stadig ønsker et lækkert, hjemmelavet måltid. 

Lækker mad til din fest

Hos vores delikatesser kan du også bestille lækker mad ud af huset til dit næste arrangement eller fest. Det er dejligt og uden besvær. Bestil din MAD UD AF HUSET online her på siden eller kom ind i butikken og ta’ en snak med os.

Kig forbi din lokale delikatesse i Charlottenlund

Ring gerne og bestil på forhånd, så sørger vi for at have det klar til afhentning. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi butikken i Charlottenlund og snakke med vores dygtige team i delikatesseafdelingen.

Vores medarbejdere hjælper også gerne med den perfekte vin eller fisk til netop din delikatesse.