Vin

Velkommen til vinafdelingen

Hos MENY Charlottenlund har vi en af Danmarks største vinafdelinger, med vin fra mange forskellige lande. Vi er en erfaren og specialiseret vinhandler, der personligt udvælger en meget stor del af den vin, du finder på vores hylder. Det er blandt andet det, der gør vores vinafdeling så spændende at gå på opdagelse i.

Vinleder

Carl Ekström
Tlf: 39 450 456

Smag på vores udbud af vin

Hver weekend har du mulighed for at smage på et stort udvalg af spændende vin, udvalgt af vores vinhandler, der med sin ekspertise ved præcis hvad der fungerer. Vores vinhandler har derudover ofte besøg og smagsprøver fra vores leverandører eller vinmageren selv. Så står du og mangler den helt rigtige vin til weekendens middagsselskaber, så kig forbi og tag en snak med vores dygtige vinhandler i vinafdelingen.

Gode råd fra vores vinhandler

Vi hjælper gerne med færdige pakkeløsninger med vin til din personlige fest, reception eller hvad det måtte være. Har du behov for nedkøling og temperering af vinene, står vores vinhandler også klar til at hjælpe med det. En god vin er kun så god som den bliver behandlet, derfor sørger vores vinhandler for at alt er i orden, så du får det fulde udbytte af den vin i finder frem til.

Vin til ostebordet

Mangler du en bestemt vin? Så spørg endelig, ingen opgave er for lille eller for stor, og vi vil gøre vores bedste for, at skaffe den ønskede vin hjem. Som gæst hos os, vil vi tilstræbe at gøre vores ypperste for en vinoplevelse ud over det sædvanlige. Ønsker du kvalitets ost til din vin, kan vi også sagtens sørge for det.

Kig forbi vores vinhandler i Charlottenlund

Så kig forbi vinafdelingen i MENY Charlottenlund – vi står klar til at hjælpe dig med valg og rådgivning om vin i dag!
Har du spørgsmål om vores udvalg af vin, er du også meget velkommen til at kontakte vores vinleder Carl Ekström på tlf. 39 450 456.