Fisk & skaldyr

Velkommen til fiskeafdelingen

I vores fiskehandler kan du forvente det bedste, da vi i fiskeafdelingen hos MENY Charlottenlund samarbejder med flere rigtig gode og dygtige leverandører. Blandt vores samarbejdspartnere finder du bl.a. Kongelig Hofleverandør Jacob Kongsbak Lassen samt kvalitetsfisk fra nordjyske Strandby, som hver især er stærke på deres område. Sammen med vores dygtige team af fiskehandlere danner vores leverandører basen for, at vi hver dag kan holde kvaliteten og ikke mindst friskheden helt i top!

Fiskeleder

Erik Overgaard
Tlf: 39 450 475

En fiskehandler med stort udvalg

Ud over et stort udvalg af friskfanget fisk og skaldyr tilbyder vores fiskehandler også vores egne hjemmelavede fiskemenuer lige til at sætte i ovnen. Det er vores tilbud til dig, der ønsker at spise lækre, hjemmelavede retter med fisk, men samtidig ønsker at måltidet skal være nemt og hurtigt. Vi laver gerne menuer, lasagner og andre velsmagende fiskeretter i kundernes egne fade.

Frisk fisk – det sunde valg

Fisk er ideelt for dig, der ønsker at spise sundt og bibeholde en sund livsstil. Derfor anbefaler fødevarestyrelsen at vi spiser 350 gram fisk om ugen. Hos din lokale fiskehandler i MENY Charlottenlund tilbyder vi et stort udvalg af delikat, friskfanget fisk, der sammen med sæsonens friske grøntsager danner rammen for et velsmagende måltid.

Kig forbi din lokale fiskehandler i Charlottenlund

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores fiskehandlerer du meget velkommen til at kigge forbi butikken i Charlottenlund eller kontakte vores dygtige team i fiskeafdelingen.
Vores medarbejdere hjælper også gerne med den perfekte vin og delikatesse til din fisk.