Velkommen til slagterafdelingen


Hos MENY Charlottenlund står vores dygtige og erfarne slagter til din rådighed hver eneste dag! Du kan altid henvende dig og få skåret en bøf eller steg i præcis den tykkelse og vægt, du ønsker.

 

Fokus på kvalitet

Vores slagterteam giver dig det bedste udvalg af svinekød, oksekød, pålæg og andre delikatesser specielt udvalgt af vores slagter. Vores slagter har både dansk, udenlandsk og økologisk kød af absolut bedste kvalitet. Det er din garanti før mørt og saftigt kød – hver gang!

 

Specielt udvalgt af vores slagter

Med eget røgeri har vi, i vores slagter, i dag et lækkert sortiment af hjemmelavede varer. Kig forbi vores slagter og se det aktuelle udvalg af lækre slagterivarer af højeste kvalitet. Sortimentet omfatter blandt andet hamburgerryg, bacon, skinke, grillpølser og ikke mindst vores spegepølser. Håndværket og egne opskrifter, som er produceret igennem 25 år, er hemmeligheden bag mange af vores produkter. Derfor kan vi stolt kalde os en slagter med erfaring for kvalitetskød.

 

Smag på de bedste kødudskæringer

Sammen med et kompetent og faguddannet slagterteam står slagtermester Michael Arildsen selv for stort set alle kødudskæringer. Du vil kunne følge modningsprocessen i vores modningsskab bag disken. Det, at vi selv styrer modningen, er din garanti for mørt og velhængt kød.

  

Kig forbi vores slagter i Charlottenlund

Vi er altid til rådighed med hjælp, gode råd og inspiration omkring udskæringer, tilberedning eller forslag til den perfekte vin til kødet.
Kig forbi vores slagter i butikken i Charlottenlund eller ring direkte på telefon 39 450 455.

 

Alle former for kød i vores slagter i Charlottenlund 

 

 

 

FIND OS

TILBAGE TIL AFDELINGER

Slagtermester

Michael Arildsen
Tlf: 39 450 455

Top