Bageren

Velkommen til bagerafdelingen

Hos bagerafdelingen i MENY Charlottenlund tilbyder vores bager kvalitetsbrød og kager. Vores bager får hver dag friskbagt brød, wienerbrød og lækkert konditori fra Taffelbay. Derudover supplerer vi med brød fra Restaurant Gilleleje Havn samt brød og wienerbrød fra egen ovn. Vores dygtige team af bagere sørger for, at du hver dag finder et stort og varieret udbud af brød og kager. Hos vores bager er kvalitet og smilende betjening i højsædet.

BAGER OG KASSELEDER

Ina Agerbæk
Tlf: 39 450 459

Friskbagte brød og kager i vores bager

Vores bager tilbyder et stort udvalg af alverdens brød, boller, kager, wienerbrød og konditori. Hvad enten du er på udkig efter weekendens lune rundstykker eller kagen til eftermiddagskaffen, så har vores bager et stort udvalg af friskbagte lækkerier for enhver smag. Al vores bagværk er bagt med brug af de bedste råvarer i håndværksmæssig højeste kvalitet. Vi værner om de bedste bagertraditioner og krydrer dem med ny inspiration.

Smilende betjening i højsædet

Vi er der for vores kunder – ligegyldigt hvilke ønske, du har! Skal du bruge bagværk til en helt særlig festlighed, så tager vores bager gerne imod bestillinger på lagkager, kagemænd/koner eller lignende. Vi tilpasser selvfølge din bestilling til dine personlige ønsker.

Kontakt din lokale bager i Charlottenlund

Har du spørgsmål eller vil du bestille en kage til din næste fest, så kig forbi butikken i Charlottenlund eller kontakt vores dygtige bager team.

Vi står altid klar til at tage imod dig med et smil.